Søg ophold

Pris

I efteråret (d. 5/9-01/11) har vi en særpris for vores værelser i anledning af refugiets åbning.

For et værelse inklusiv morgenmad og aftensmad.
Pris pr. dag: 500 kr. (inkl moms)
Pris for en uge: 3.200 kr. (inkl moms)

Eksempel: udregning af pris for ti dages ophold: En uge (3.200 kr.) plus tre dage (3 x 500 kr.) = 4700 kr.

Ønsker du at have et ekstra rum under dit ophold, fx et stort øvelokale, hvis du kommer som skuespiller, kan du for 200 kr. ekstra om dagen reservere et værelse til formålet.

Stipendiepris (inkl morgenmad og aftensmad):
Pris pr. dag: 250 kr. (inkl moms)
Pris for en uge: 1.500 kr. (inkl moms

Søg ophold

Vi er et lille refugie med kun fem værelser og vi ønsker at skabe et inspirerende, levende og kreativt sted. Derfor prioriterer vi gæster med de mest kvalificerede projekter inden for kunst, litteratur, klima, teater, musik, arkitektur og forskning. Hvis du ønsker at komme på ophold, skal du derfor udfylde vores ansøgningsskema, hvor du blandt andet bedes beskrive det projekt, du kommer for at arbejde på. I 2022 kan du søge ophold i perioden 5/9 til 01/11.

Link til ansøgningsskema.

Send ansøgningen til kontakt@europarefugiet.dk

Du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning, det vil sige inden for 14 dage. Vi opfordrer til, at du søger om en plads på refugiet senest en måned inden dit ophold. Kan dette ikke lade sig gøre, kan du altid forsøge at søge om ophold også med kortere varsel.

Stipendie

Det ligger os meget på sinde at være et sted, der understøtter unge og/eller mindre etablerede kunstnere, forfattere, musikere m.fl. Derfor bevilger vi hvert år 30 stipendier til ophold på refugiet. Stipendiet reducere prisen for ophold med 50%. Ønsker du at søge stipendie til Europa Refugiet, skal du udfylde dette ansøgningsskema, hvor du blandt andet bedes beskrive det projekt, du kommer for at arbejde på og hvorfor du har brug for at få en af de årlige stipendiepladser. I 2022 kan du søge ophold i perioden 5/9 til 01/11.

Link til ansøgningsskema med stipendierabat.

Send ansøgningen til kontakt@europarefugiet.dk

Du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning, det vil sige inden for 14 dage. Vi opfordrer til, at du søger om en plads senest en måned inden dit ophold, men kan dette ikke lade sig gøre, kan du altid forsøge at søge om ophold også med kortere varsel.

Grupper

Ønsker I at bruge refugiet som en gruppe bedes I sende en mail med en beskrivelse af jeres gruppe, antal personer, længden af opholdet og ønsker til omfanget af forplejning. Så vender vi tilbage med et tilbud. I kan forvente svar inden for max 10 dage. Vi har plads til maks. 15 gæster ad gangen.

Forplejning

Under dit ophold sørger vi for morgenmad og aftensmad. Alle måltider er vegetariske og så vidt muligt økologiske. Morgenmaden står klar i tekøkkenet mellem klokken 07.30 og 09.00. Aftensmaden serveres varm klokken 18.30. Frokosten sørger du selv for – der er køleskab, en lille ovn med komfur, brødrister, elkedel m.m. i tekøkkenet. Du kan handle i de nærliggende byer (Ørbæk eller Hesselager) eller bestille varer online hos Coop, Føtex eller nemlig.com.